Tuesday, 14 October 2014

Perjalanan Kami Bermula


Cakk!!

Mentang-mentang lah dah halal. Kemain lagi posing. Hehe.
Saja nak tempek gambar kawin. Sebelum ni kemain lagi preparation kawin aku dok update. Tapi bila kawin senyap. Nampak kemalasan di situ. Huhu.

1 Mac 2013.
Tarikh kami disatukan. Alhamdulillah.

Tu jela kot patut share. Nanti aku share tentang kisah kelahiran baby kami.


3 comments:

  1. hehehe. rmai yg senyap lps kawen. lme sket pstu buat comeback. cewahh. haha

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Hitbtc is a most trusted digital wallet that helps in keeping the digital coins safe and secure that wants to see enhancement in their business. Sometimes while working on Hitbtc, clients often see certain features or encounter certain errors, under that scenario, instead of worrying, you can speak to the nimble team of experienced gems who have all the required solutions to Hitbtc errors. You dial Hitbtc toll-free number 1-888-764-0492 and erase all the problems in split seconds.

    ReplyDelete